Skrota bilen Östergötland

RING OSS - 014-117 18 42

Om oss

Om oss som skrotar bil i Östergötland

Vår bilskrot Boets Bildemontering AB finns i Ödeshög men vi rör oss över hela Östergötland. Vi finns till hands när du behöver skrota bilen i Linköping, Norrköping, Söderköping, Åtvidaberg, Valdemarsvik, Finspång, Motala och Mjölby.

Ta kontakt med oss när du behöver skrota bilen i Östergötland!

Betalt för bilen du vill skrota

När det är dags skrota bilen i Östergötland, hjälper vi gärna dig. Av oss får du korrekt värdering av bilen och betalar från 500 kronor och uppåt. Trots att bilskrotpremien är borta, betalar vi för bilen som du vill skrota i Östergötland. Beroende på skicket på din bil, betalar vi. När du önskar skrota bilen, ser vi till att alla delar kommer rätt. Det som är farligt för miljön hamnar rätt och andra delar som går att återanvända och återvinna, gör vi det.

Vi hämtar bilen åt dig

Oavsett var i Sverige som din bil finns, kan vi hämta den och bjuda på transporten.

  1. Det är bara att ta kontakt med oss och berätta i vilket skick bilen som du vill skrota är i. Vi behöver handlingar av dig.
  2. Du bör ge det utfärdare registreringsbeviset, del 2, den gula delen. Sedan behöver du legitimera dig, så att vi vet att du äger bilen som du vill skrota i Östergötland. Vi tar över ägarskapet av bilen som du vill skrota.
  3. Sedan utför vi bildemontering och tappar den på gas, olja och bensin. Vi tar bort air-bags och ser till att delarna kommer till återanvändning och återvinning.

Boets Bildemontering AB


Boet Ugglehult
599 92 Ödeshög

014-117 18 42

[javascript protected email address]

556770-3565


Skrota bilen

Bildelar


logo-image

Om Oss

Av oss får du korrekt värdering av ditt fordon och vi hämtar ditt fordon över hela landet.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Boets Bildemontering AB

Org nr: 556770-3565
Boet Ugglehult
599 92 Ödeshög
Tel: 014-117 18 42

Hitta hit